Recordtempo afwassen

09-12-2019 | 2019 - 2020

Om 07:00 uur werd ik wakker gemaakt, want het was weer tijd voor keukendienst! Twee mede-SaS’ers en ik begonnen met het voorbereiden van hartige rijst als ontbijt. Vervolgens volgde het elfuurtje met lekkere appels, bananen en sinaasappels. Als lunch maakten we linzenstoofpot met couscous, feta en bloemkool uit de oven. Het was heerlijk; het recept kwam uit het kookboek dat we van Sinterklaas hadden gekregen. Voor het vieruurtje hadden we een heerlijke monchou-tiramisutaart gemaakt, want iemand werd zeventien. Dan kan taart natuurlijk niet ontbreken. Voor het avondeten hadden we een lekkere ei-aardappelsalade gemaakt voor bij het brood.

De hele dag hadden we alles heel snel gedaan waardoor we lange pauzes hadden. De sfeer was top en met meezingmuziek aan ging de dag zo voorbij. De avond sloten we af met een record afwassen: om 20:00 uur waren we klaar! We hadden binnen vijfendertig minuten de hele keuken opgeruimd en alles afgewassen. We waren tevreden, want we staan nu bovenaan in de competitie ‘snelste keukendienst’!

Lianne