De kapitein is jarig!

29-11-2019 | 2019 - 2020

We kunnen niet anders dan beginnen met: “Gelukkige verjaardag Sam! Wow! Wat ben jij een oude vent geworden zeg… Grapje hè!”

Vandaag was een topdag: we hebben allemaal lekker aan school gewerkt, maar niet voor lang, want al meteen kregen we te horen dat we ’s middags naar het strand gingen. Het was heerlijk om gezellig met z’n allen samen in het water te spelen, te volleyballen, beach ball te spelen en sommigen hebben zelfs rugby gespeeld.

De tijd vloog voorbij dus het was alweer snel tijd om naar huis, het schip, te gaan. De stranddag was over, maar nu was iedereen enthousiast omdat we buiten mochten slapen! Iedereen pakte meteen z’n hangmat erbij en rende naar buiten om een perfect plekje te zoeken. Iedereen lag lekker in z’n hangmatje te slapen tot de nacht viel en er een ijskoude wind over het schip heenvloog. De helft van de kinderen lag in de ochtend weer binnen.

Och jongens, het was me weer een geweldig dagje op (en weg van) de Thalassa.

Chiara