Sportend de Azoren verkennen

30-03-2019 | 2018 - 2019

Vroeg in de ochtend stond ik alweer met twee anderen in de keuken om het ontbijt klaar te maken. Na een mededeling van Sam veranderden de plannen en ging ik samen met negen anderen fietsen over het eiland. Na een lange tijd geploeterd te hebben, met de steile hellingen en de wedstrijdjes naar beneden, eindigden we op een grasveldje. Iedereen was nogal teleurgesteld, door de slechte condities, dus iedereen wilde wel even bijkomen. Hier hebben we ongeveer een uurtje gelegen en gepraat over van alles en nog wat. Hendrik, onze stuurman, wilde namelijk graag ‘zonnen’. Hierna zijn we op een rap tempo teruggefietst door de regen. Op het laatste moment fietsten we langs de kust en kwamen we een hele mooie klif tegen, waar ik samen met een ander meisje nog een heel stuk overheen heb gelopen. Hier was ons besefmomentje dan: SaS is bijna over en dit is de laatste bestemming, maar wel een prachtige!

Kiri