Vliegend naar Bermuda

05-03-2019 | 2018 - 2019

Deze dagen is het weer eens raak. We zijn nu de Bermudadriehoek gepasseerd en het heftige weer is begonnen. Zoals altijd vallen er bekertjes en andere dingen om, maar dit keer was het echt heftig. De keukendienst kon eigenlijk niet koken, omdat het zo’n heftig weer was. Iedereen vloog door de salon en het was moeilijk om aan school te werken. Toch waren er gewoon ‘strijders’ die aan school bezig waren. De keukendienst heeft goed zijn best gedaan om toch nog iets lekkers te maken. Het werd kaasrijst voor de lunch. Het was goed gelukt en iedereen was blij. Ikzelf had wacht en het was niet normaal koud. Iedereen had er moeite mee om op de bankjes te blijven zitten, want we schoven van bakboord naar stuurboord. We moesten van Sam altijd één hand aan het schip vast houden, want anders was er het gevaar dat we overboord zouden kunnen vallen. Tijdens de wacht zijn er een paar blauwe plekken ontstaan, maar al met al was het een leuke wacht. Ook zijn we lekker door het schip heen gevlogen. Op naar Bermuda!

Nieck