Expeditie Robinson 2.0

13-01-2019 | 2018 - 2019

Inmiddels zijn we al een tijdje onderweg en hebben door het hele Caribische gebied gevaren. Nu we op de San Blas zijn en Panama hebben bereikt, komt de halverwege-dag steeds dichterbij. De dag dat we op de helft zijn, de dag dat we nog maar drie maanden weg zijn van huis en de dag dat al onze ouders samen komen om te vieren dat we op de helft zijn van ons mooie avontuur. Op die dag willen we onze ouders natuurlijk wel laten zien hoe erg wij het naar onze zin hebben op de boot met wat grappige filmpjes. Na we met het hele schip een lipdub hadden gedaan die wel zes keer opnieuw moest, wilde ik met wat andere meiden ook een ander filmpje maken om onze ouders goed te laten lachen. Al snel kwamen we op het idee om Expeditie Robinson na te doen aangezien we toch bij onbewoonde eilandjes zijn gestrand. Uiteindelijk zijn we met de dinghy zo ver mogelijk van het schip gevaren om daar wat close-ups en het presentatorstuk te filmen en om uit te boot te springen met kleren en al om helemaal terug te zwemmen naar het schip. Ik was gelukkig tweede en ga dus niet naar verliezerseiland!

Jill