Na een zware schooldag…

11-01-2019 | 2018 - 2019

Vandaag had ik de hele dag school en na een zware school dag (ik had namelijk heel hard gewerkt) vond ik het tijd om weer eens een spelletje te doen. Blijkbaar was ik niet de enige die daar zin in had, want er waren al mensen bezig met een potje Hanabi. Dat is een spel waarbij je samenwerkt en alleen de kaarten van de anderen ziet, maar niet die van jezelf. Zelf ging ik met twee anderen rummikubben, wat ik voor mijn gevoel eeuwen lang geleden voor het laatst had gespeeld. Het eerste potje had ik meteen gewonnen en ik vond het fijn om weer spelletjes te doen. Toen we klaar waren met de spelletjes begon een docent gitaar te spelen en ging iedereen (vals) mee zingen. Een heleboel liedjes later was het tijd om naar bed te gaan, want morgenochtend vroeg zouden we aankomen op de San Blas eilanden en daar wil ik graag bij zijn! Voor mij was het lang geleden dat ik zo’n gezellige avond heb gehad en daardoor kon ik moe, maar voldaan de laatste mijltjes naar San Blas doorbrengen in mijn bedje.

Jeroen