MUSli

29-10-2017 | 2017 - 2018

Op een mooie dag vloog ik door het prachtige Engeland toen ik ineens verdwaalde. Ik zag alleen maar zee en ik vloog en fladderde in het rond, maar na een tijdje werd ik wat moe. Ik wilde even uitrusten, maar er was geen land meer te bekennen. Toen ik in de verte keek zag ik iets: het leek op een schip! Ik vloog met mijn laatste krachten tegen de wind in, door de regen hopend dat het lot me goed gezind was. Langzaam kwam ik dichterbij, ik zag een prachtig schip met wel drie masten. Er liepen allemaal rode mannetjes op. Eindelijk landde ik op het schip. De rode mannetjes, die eigenlijk leerlingen in rode zeilpakken waren, kwamen naar mij toe. Snel verstopte ik me tussen wat touwen, maar ze hadden me al gezien. Een tijdje daarna werd ik met een groot net gevangen en in een soort wasmand gestopt. Nu krijg ik lekkere muesli gevoerd en slaap ik lekker warm in de salon. Straks zijn we in Spanje en dan zal ik weer verder vliegen. Hopelijk verdwaal ik nu niet meer. Dankjewel lieve School-at-Sea-leerlingen dat ik een stukje met jullie mee mocht liften! MUSli

Enora