Toekomst voorspellen

12-04-2017 | 2016 – 2017

11-4-2017 Wat ik denk dat morgen gaat gebeuren
Morgen ga ik ’s ochtends een toets maken zodat ik in de middag kan helpen met klussen op het schip. We gaan denk ik om half 10 ontbijten, als avondeten pasta eten. Morgen wordt een normale dag. Het zal moeilijk zijn school te doen, want de aankomst is heel dichtbij. Morgen gaan ook de nieuwe zeilen erop. Dat is mijn voorspelling.
12-4-2017
Vandaag heb ik een toets gemaakt, het is nu nog geen middag maar ik mag helpen. Ontbijt was om 8 uur, dat was vroeg. Ik zie wel dat de keukendienst pasta aan het klaar maken is voor vanavond. Het is vandaag eigenlijk een doodnormale dag, behalve dat we bijna echt naar huis gaan. Het komt heel dichtbij. We komen net terug van een stukje varen zoals u waarschijnlijk ziet op Marine Traffic of een ander volgprogramma. Dit komt omdat we het kompas moesten afstellen. Het magnetisch veld is hier natuurlijk anders dan in de Caraïben.

Voor de rest heb ik niks bijzonders te melden, het is gewoon een schooldag vandaag. Morgen word het wel interessanter want dan komen oud-sassers. Tot morgen!
Groetjes, Koen