Quinten Boot wordt groot

09-03-2017 | 2016 – 2017

De nieuwe stuurman Quinten Boot was vandaag jarig. Daarom ben ik, samen met de andere leerlingen uit Quintens eigen reis groepje, om 12 uur opgestaan om voor Quinten te zingen. We hadden een mooie parodie geschreven op het liedje het “Ik was in het park” van de Snowboys. We delen graag het begin van dit liedje met jullie. Het is aan te raden het liedje eerst even te luisteren! Veel plezier!

Ik zat op een boot
De zon ging onder
Op het moment dat ik je zag
Meteen overdonderd
Het drong tot me door, door
Het is Quintens ver-jaar-dag

Toen ik je zag
Werd alles weer helder
Ik kreeg een visioen
Ik zag je staan
En dacht bij mezelf
Het is tijd om iets voor Quinten te doeeeeen

Vanavond gaan we ertegenaan
Geen … die tussen ons en eigen reis in kan staan
Alle leuke SaSsers kunnen bij je terecht
Je pakt je gitaar en gaaaaaaaaaaaaat

Ik ben niet jarig
Maar jij bent dat wel
Deze dag is niet te weerstaan
Zoveel mooie dagen
Maar deze is bijzonder
Want deze is zo lekker spontaaaaaaaan