Kerstavondparty

24-12-2016 | 2016 – 2017

Ik had vandaag keukendienst met Maud, Jorge en Sophie. We hoefden alleen maar ontbijt te maken want we hadden van half 9 tot en met 7 uur ’s avonds vrije tijd. Het ontbijt verliep soepel en na de afwas gingen we met de bijboot naar het land. We moesten liften of met de bus. Wij zijn uiteindelijk met de bus gegaan. Eenmaal daar liepen we eerst rond in de ochtend en vrij snel daarna gingen we op een terrasje zitten. Daarna hebben we eigenlijk alleen maar op terrasjes gezeten. Ik heb voor het eerst in lange tijd een broodje filet Americain gegeten! Echt super lekker!
Toen we ’s avonds terug kwamen had de hele crew voor ons hapjes en drankjes gemaakt en ging de muziek aan. Ze hadden een tropisch drankje gemaakt en echte kokosnoten met de melk er nog in. Ook hadden ze avocado toastjes gemaakt. Er kwam toen een feestje dat heel gezellig was! Om ongeveer 11 uur ’s avonds kregen we nog eens een frikandel. Die was wel echt lekker na 2,5 maand geen frituur!

Pim