Chocoladebananen en een vliegtuig

22-12-2016 | 2016 – 2017

-vanuit Curaçao-

Vrrroemmm, er komt midden op zee een vliegtuig overvliegen. Wat zou er aan de hand zijn? Jeroen komt naar buiten en zegt dat het vrienden van mijn ouders zijn. Via de radio hebben ze het schip opgeroepen en gezegd dat ze voor mij als vrienden van mijn ouders komen. Iedereen stormde het dek op. Uiteindelijk stonden we met zijn alle op het achterdek te zwaaien naar het vliegtuig. Hij kwam 3 keer over vliegen. Normaal om drugs op te sporen, maar nu (gelukkig) alleen maar om super coole luchtfoto’s te maken van de Regina. Alleen wel jammer dat we net het zeil van de bezaan hadden gemold, zo zonder zeil zag het schip er wel een beetje verminkt uit, maar de foto’s zijn heel cool geworden. Dan gaan we nu over op de chocolade bananen. Mmmmm. De keukendienst had een goede taak verricht, bananen met heel veel chocoladesaus. Waarvan later nog over was. Ik was op wacht en laat er nou net een super praktisch raam zijn om in de keuken om meer uitlikbakken te vragen. Ik denk dat we er uiteindelijk 4 helemaal hebben uitgelikt, tot op de laatste druppel saus. Goed gedaan keukendienst! Dan het iets minder leuke nieuws van deze dag. De watermaker is KAPOT!!! AHHH. Er is een miniatuur ringetje doorgesleten, door dat kleine ringetje kon de hele watermaker niet meer aan omdat anders de machinekamer onder zou stromen. Dus toen kwam de mededeling dat we niet meer mochten douchen, maar ook niet meer in de wasbak opfrissen. We mochten geen druppel water meer verspillen. En hoe lang dit gaat duren weten we nog niet. Maar tot dan niet douchen, wassen, normale afwas en dek schrobben (dat is niet zo erg).

Simone