Economie met Ben

13-04-2016 | 2015 - 2016

Vandaag was het dan zover: de echte, officiële laatste schooldag. En op deze laatste schooldag zouden eigenlijk, volgens onze zelfgemaakte planningen, nog in totaal 94 toetsen gemaakt moeten worden. Heel veel van ons hadden daardoor toetsenstress, want als je op de laatste schooldag nog twee of drie SE’s moet maken zorgt dat niet echt voor een relaxed gevoel. Ik had zelfs nog één heel belangrijk SE staan waar ik gisteren aan begon. Toen ik mijn boek opensloeg gisteravond barstte ik spontaan in tranen uit. Daarna ben ik in tranen naar Ben gegaan en hij heeft mij toen geholpen met economie. Het was super gezellig en het beste nieuws was dat ik binnen een uurtje met hulp van Ben zeven hoofdstukken uit mijn hoofd heb geleerd en ik begreep ook nog eens alles.

Vanochtend heb ik nog een uurtje super hard gewerkt, terwijl iedereen hard bezig was op het dek met andere klusjes. Zo zijn de masten vandaag geschilderd, alle banken, de vriezer en de boordbibliotheek leeggehaald en is alles nu één grote bende. Overal staat iets, niets ligt meer op zijn plek en iedereen is druk bezig met van alles en niets. De thuiskomst komt nu echt heel heel heel erg dichtbij. En wat ik heel erg ga missen zijn mijn leuke schooluurtjes met Ben die altijd super gezellig en ook nog een super leerzaam zijn. Want Ben is naast super gezellig en grappig ook nog eens super slim ook al weet hij dat zelf nog niet. En ik ga super erg van de laatste drie dagen genieten! Tot zaterdag!

MAART