Dol fijn

05-03-2016 | 2015 - 2016

School at Sea zonder nieuwe ervaringen is geen School at Sea. Vandaag was weer zo’n dag. We vertrokken vanaf St. George naar Hamilton. Hier namen we de pond naar Dockland…en rara…wat gingen we hier doen…zwemmen met dolfijnen! We moesten allemaal een wetsuit en een zwemvest aan en vertrokken toen in groepjes van zes het ijskoude water in. Dit was totaal niet erg, want je hart smolt bij het zien van die lieve beesten. De instructeur liet ons allerlei trucjes met de dolfijnen doen, wat heel erg leuk was.

We mochten veel dingen doen; de huid van de dolfijnen voelen, de dolfijn een kus geven en natuurlijk met de dolfijn op de foto. Dolfijnen zijn heel bijzondere en slimme beesten. Zodra je een bepaalde beweging met bijvoorbeeld je hand maakt, reageren ze hier meteen op. Ik vond het een hele bijzonder ervaring… en zeker weer iets om van mijn ‘’bucket list’’ af te strepen…

KIRSTEN