Voetbal

14-02-2016 | 2015 - 2016

Er zijn al twee voetbalwedstrijden gespeeld. Allebei op een mooi grasveld (met stenen ertussen). Je verbaast je over het niveau wat de leerlingen van Regina weten neer te zetten. Het niveau is hoog, maar de inzet nog hoger. Met het wonderteam van Floor, Arend, Bart en mijzelf overwonnen we Jan, Benjamin, Mirte en Thijs. Mirte voelt nu, weken later, nog steeds pijn van de panna die ze kreeg. Het gaat er wel ├ęcht hard aan toe. De schaafwonden liggen overal op de loer en soms worden ook de meest smerige tackles uitgedeeld. Ook komen er de mooiste combinaties voor en de mooiste doelpunten. Een lijstje vol met hoogtepunten:

 • Beste keeper: Jan
 • Beste verdediger: Floor
 • Beste middenvelder: Benjamin
 • Beste aanvaller: Mirte
 • Verrassend goed: Maart
 • Beste afleiding: Tom
 • Meest aparte speler: Arend
 • Snelste speler: Folkert
 • Beste buitenlander: Bart
 • Goed geprobeerd: Thijs
 • Nieuwste aanwinst: Amber

Nabeschouwing van de wedstrijd op 20/01/2016

’t plezier -’t nonnetje (8-9)
’t plezier 1: Thijs, Jan, Mirte, Amber en Folkert
’t nonnetje 1: Arend, Floor, Benjamin, Maart en Youri

Het was weer eens lekker spannend. Mooie doelpunten van beide kanten. Mirte raakte zwaargewond en ook ikzelf liep wat schrammen op. Uiteindelijk liep het uit op een sudden death. Degene die het laatste doelpunt zou maken die zou de wedstrijd winnen. Het was niet een mooi doelpunt, maar het was genoeg. Een venijnig balletje van net over de middellijn zorgde ervoor dat ’t nonnetje 1 won. Tot de volgende wedstrijd!

YOURI